try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Neurofeedback-weekendretraite

NeurOptimal herfst weekend!

Voor de negende keer al weer plannen we dit jaar een NeurOptimal weekend.

Onderdompeling in NeurOptimal-Neurofeedback

Een weekend voor jezelf. Een onderdompeling in NeurOptimal neurofeedback in combinatie met mindfulness oefeningen. In conferentie- en retraitecentrum Samaya te Werkhoven.

Deze ingrediënten staan garant voor een diepgaande ontspannende ervaring waaruit je als herboren te voorschijn komt!

Je herstelt de verbinding met jezelf, ervaart innerlijke stilte, helderheid en ruimte. Ballast en obstakels vallen weg. Eenmaal terug in je dagelijks leven bemerk je hoezeer je veerkracht en flexibiliteit zijn toegenomen.

Tegelijkertijd ook een prachtige gelegenheid om (hernieuwd) kennis te maken met met de kracht van NeurOptimal en om tegen een aantrekkelijke prijs en in zeer korte tijd 8 trainingen te doen.

Kortom, een ervaring die je niet mag missen!

Door wie

Dit weekend wordt begeleid door Christina Rompa (http://www.dezachtekracht.nl --
http://www.breingoed.nl) en Marijke van Dellen (http://www.insight-online.nl -- http://www.slaapclinic.nl)

Voor wie

- Voor iedereen die zijn/haar persoonlijke groeiproces een boost wil geven
- Voor iedereen die (hernieuwd) kennis wil maken met de kracht van NeurOptimal neurofeedback.
- Voor iedereen die overweegt professioneel met NeurOptimal te gaan werken.
- Voor iedereen die zich zelf een heerlijk verwen/ontspan weekend gunt

Wanneer
Dit weekend wordt gehouden op 6 en 7 oktober 2018 We starten op zaterdag ochtend 9.00 uur en eindigen zondagmiddag 17.00 uur.

Kosten

Totaal prijs € 595,00 inclusief een volledig verzorgd weekendverblijf (1 pers. kamer) met 1x overnachting, 1 x ontbijt, 2x lunch en 1x diner, koffie, thee, water onbeperkt, acht NeurOptimal trainingen, mindfulness oefeningen, massage en begeleiding door twee zeer ervaren neurofeedbacktrainers/coaches. Bij een 2 peroons kamer zijn de kosten minder, neem contact op veer mee info.

Over Samaya

Conferentiecentrum Samaya is een voormalig klein klooster in het midden van het land. De prachtige en sfeervolle omgeving alsook het goede eten bieden een prettige balans tussen intimiteit, comfort en verwennerij.

Samaya biedt voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten dan wel jezelf terug te trekken. De gastenkamers zijn eenvoudig en klein, maar ook licht en comfortabel. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. Er is een sfeervolle ruime woonkamer met verschillende zitjes, alsook een gezellige eetzaal. Samaya staat bekend om haar voortreffelijke keuken waarin heerlijke en eerlijke producten met aandacht en zorg worden bereid.