Artikelen die je kunnen helpen naar meer vervulling, geluk en vitaliteit

 Hier vind je artikelen die je helpen je leven leuker en lichter te maken. En nee.... het gaat niet om junkfood. Het gaat om heerlijke én verantwoorde snacks, voedingsmiddelen en supplementen en leuke dingen om te doen. Omdat ik heel graag ook mijn leven leuk en licht hou, heb ik geen webshop of winkel, maar heb ik de samenwerking gezocht met een paar leveranciers van 'geluk', zoals ik dat noem. Mensen die met hart en ziel hun bedrijf runnen en vanuit overtuiging hele mooie producten op de markt brengen.

Pruvit is daar één van. Hun bio-identieke, 100% natuurlijke exogene drinkketonen bewijzen al jaren hun uitzonderlijke kwaliteit in Amerika en nu inmiddels ook al weer een heel jaar  in Europa. Het zijn de enige exogene ketonen ter wereld die 100% worden opgenomen in je lichaam en die je binnen een uur in een staat van ketose brengen. Ze hebben mijn leven en dat van vele anderen ook, zeker leuker en lichter gemaakt.   Via deze link kom je in mijn webshop. Je vindt er ook meer informatie over wat ketonen voor je doen. Heb je vragen, of kom je er met het bestel proces niet helemaal uit,  laat het me weten. Ik help je met liefde verder.  Veel succes en plezier!

Junglen Zwaan hoort ook in dit rijtje thuis. Ik ken hem al heel erg lang, omdat hij jaren geleden al eens een lezing heeft gehouden bij mijn vereniging voor NeurOptimal breintraining. Sindsdien ben ik hem blijven volgen. Hier vind je zijn webshop met heel veel prachtige, duurzame en gezonde artikelen. Veel plezier!