try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

NeurOptimal

Wat is NeurOptimal?

Ik werk met NeurOptimal breintraining. Een zeer geavanceerd vorm van breintraining, volkomen veilig en bijzonder effectief. Wat doet deze training? Het traint je brein naar een optimaal functioneren. Oude patronen, op de achtergrond draaiende ineffectieve programma's (opgebouwd vanuit je jeugd), beperkingen en ruis verdwijnen. Daarvoor in de plaats komt rust, helderheid, gezond slapen, energie, meer focus en geluk. Door de training word je steeds meer jezelf, leef je eigen leven en ervaar je steeds vaker innerlijk vrede, geluk, rust en helderheid in je hoofd.

NeurOptimal is geen medische behandeling. Het is een training, zoals ook fitness of yoga een training is. Voor NeurOptimal geldt dan ook: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Ik stel geen diagnoses, dat is niet nodig met deze geavanceerde breintrainingstechnologie. Je brein is ook niet ziek, het kan alleen veel beter. En daar helpt de training bij.

Hoe werkt het?
Net als bij een EEG meten twee sensoren op je hoofd de elektrische activiteit van je brein. Op het moment dat er een disbalans is in die elektrische activiteit komt er feedback naar je brein in de vorm van een geluidje. Je brein ervaart dat als een waarschuwing en gaat zich zelf reorganiseren naar een beter communicatie-patroon. Daarmee help je je brein om uit de groef te komen en te blijven en zo optimaal te gaan functioneren.

Volkomen veilig en natuurlijk
Er wordt dus niets je hoofd in gestuurd. Het is volkomen veilig en bijzonder prettig om te doen. Er is vrijwel altijd een disbalans aanwezig. Ik heb in al die 20 jaar nog nooit iemand ontmoet met een brein dat volkomen in evenwicht was. Er is dus met NeurOptimal altijd winst te behalen.

Client ontvangt uitleg over de training. Je kunt ontspannen naar je favoriete film kijken, terwijl de apparatuur je hersenen traint. Je krijgt maar twee sensoren op je hoofd geplakt. Er is niets engs aan!