try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Neuro-4-coaching

Met neuro-4-coaching help ik jouw brein fit te worden en te blijven door de chemie in je brein te optimaliseren. De interne communicatie van je brein gaat daardoor soepeler verlopen.

De neurotransmitters spelen een belangrijk rol bij die interne communicatie. Het zijn de chemische boodschappers in ons hoofd. We kunnen met behulp van een uitgebreide vragenlijst vaststellen hoe het met de neurotransmitters in jouw brein is gesteld. (De Neurotransmitter profielbepaling van Eric Braverman). Zijn er tekorten? Is dat structureel of incidenteel? Wat is jouw dominante neurotransmitter?

Disbalans in de neurotransmitters kan een scala aan klachten opleveren: angst, moeheid, traagheid van denken, geheugenverlies, verlies aan daadkracht, spierpijn, spier zwakte, ziekelijk zijn en nog vele andere klachten kunnen hiermee samenhangen.

Als we weten hoe de onderlinge verhouding tussen de neurotransmitters in je brein is, kunnen we gericht met behulp van natuurlijke middelen en methodes de balans tussen de neurotransmitters herstellen en de eventuele tekorten opheffen.

Daardoor wordt je brein weer fit en herstelt de interne communicatie. Je brein functioneert weer optimaal zodat jij alles uit het leven kunt halen wat er in zit.

Neuro-4-coaching vindt haar basis in de PNEI:

PNEI staat voor Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie. Er wordt gekeken of het brein de juiste brandstof en bouwstoffen krijgt om te kunnen functioneren. Zo niet, dan is er een scala aan mogelijkheden om de tekorten op te heffen en zo het functioneren van je brein te optimaliseren.

OVER PNEI
De PNEI houdt zich bezig met psychologie, immunologie, neurologie, sociologie, endocrinologie en de interactie met elkaar. Of simpel gezegd: hoe reageren het zenuwstelsel, de hormonen, het immuunsysteem, ons gedrag, onze emoties en onze omgeving op elkaar. Onze organen en orgaansystemen communiceren voortdurend met elkaar. Dit houdt in dat onze psyche, immuunsysteem, zenuwstelsel en hormoonstelsel continu met elkaar in contact staan.