try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Testimonials

Dit zeiden onze cliënten over ons

"Ik kon het eigenlijk niet geloven. Zou het echt mogelijk zijn om weer goed te slapen? Koop ik geen kat in de zak? Durf ik dit wel aan? Gooi ik mijn geld niet weg? Allemaal muizenissen in mijn hoofd. Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Marijke gaf me zoveel vertrouwen dat ik het aandurfde. De grote waarde van dit programma zit in de coaching van Marijke in combinatie met de NeurOptimal neurofeedbacktrainingen en de neurotransmitter aanpak. Ik kan het nu nog bijna niet geloven, echt, na 20 jaar slaapellende slaap ik nu eindelijk weer echt goed. Heerlijk!! Doen!!!
Marielle B. Eindhoven

"Door omstandigheden in de familie en een verhuizing naar het buitenland heb ik een lange periode heel slecht geslapen. Ik werkte hard en had één grote droom die ik graag wilde realiseren, een eigen ontwerpstudio waar ik mijn eigen ideeën in kwijt kon. Door mijn serieuze slaapproblemen kwam ik helaas steeds verder van mijn droom af. Ik kwam in een soort hel terecht. De dag was een nachtmerrie, waar ik me doorheen worstelde, alles was me teveel. Dood moe, maar slapen, ho maar. Uiteindelijk heb ik mijn droom op moeten geven. Terug in Nederland kwam ik in contact met Marijke en volgde ik haar programma. Ik had zo graag gewild dat ik haar eerder had ontmoet. Ik slaap weer als een roos. Ik merk dat ik langzaam aan weer de oude ik wordt. De plannen beginnen weer op te borrelen. Ik heb nu weer een heel leven voor me en ik zie de mogelijkheden weer." Ineke dW, Den Haag

" Ik slaap altijd slecht. Door de nachtdiensten die ik draai en slecht slapen zit ook in de familie" Ik dacht dat het altijd zo zou blijven, totdat ik ging werken met Marijke. Zij heeft mij geleerd hoe ik, ondanks mijn nachtdiensten, toch goed kan slapen. Ik heb niet alleen mij body en brein gereset, maar ook mijn denken over slapen is veranderd. Als je maar blijft denken en zeggen dat het nooit zal veranderen, dat zal het ook nooit veranderen. Marijke heeft mij geleerd hoe ik daar ander mee om kan gaan. En dat helpt! Peter T. Den Haag

"Ik heb de afgelopen jaren heel veel meegemaakt. Mijn beide ouders verloren en mijn vrouw na een lange strijd ook moeten afgeven. Ik vecht me door de dag heen. Ben nu alleen verdiener, ik MOET overeind blijven, maar door het nachtenlang wakker liggen lukte het me vaak niet naar mijn werk te gaan. Door het volgen van dit programma voel ik me als herboren. Ik ben steeds beter gaan slapen, stapje voor stapje. De adviezen en oefeningen zijn heel goed en prettig en de NeurOptimal breintraining is helemaal fantastisch. Dat heef me ook heel erg geholpen. Ik voelde mijn brein tot rust komen. Ik zag eerst heel erg op tegen de kosten, maar achteraf zeg ik: wat ben ik blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan. Ik had het anders niet lang meer vol gehouden. Voor iedereen die twijfelt: DOEN. Het levert je veel meer op dan dat het je kost!"
Marianne vdK Dordrecht.

"Ik sliep al jaren heel slecht. Het sloopte me. Als zelfstandig ondernemer worden er door mijn opdrachtgevers hoge eisen aan me gesteld. Ik kan het me niet permitteren om uit te vallen of te disfunctioneren door slaapgebrek. Twee jaar geleden volgde ik een programma bij Slaapclinic. Ik ging beter en beter slapen en slaap nu, na twee jaar, nog steeds goed"
Marleen.d.B. Wijk bij Duurstede

"Nachtenlang lag ik wakker. Ik zag de wekker rond gaan. Hopeloos. Totdat ik bij 'slaapclinic.nl' het Uitgerust Ontwaken 20 weken Programma - Transformeer je leven in 5 stappen nacht voor nacht naar Vitaliteit en Succes deed. Al na de allereerste dag werd het rustiger in mijn hoofd. Die eerste nacht sliep ik voor het eerst in jaren weer als een roos. De verdere trainingen, de coaching en de brein-balans begeleiding hebben een positieve wending gegeven aan mijn slaappatroon, waardoor ik nu weer beter slaap. Ik voel me goed en veel fitter!"
Yvonne F, Driebergen.

"Dit heeft mij heel erg goed gedaan, het gaat nu veel beer met mij. Ik ben zelfs gepromoveerd naar een hogere schaal, daar had ik helemaal niet meer opgerekend". GvO te Utrecht, deelnemer aan het coachingstraject Van Burnout tot Innerlijk Vuur.

" Als ik dit niet had gedaan was ik nu heel erg uit mijn evenwicht geweest en waarschijnlijk ziek. " MD te Den Haag, deelnemer aan het coachingstraject Van Pion tot Meester.

"Ik ben verbaasd over hoe snel ik resultaat zie en hoe snel het me heeft geholpen. Ik ben er nog niet, maar het gaat echt al veel beter." MD te Zwolle, Polyenergetische Therapie client.

"Het is de afgelopen weken heel goed met me gegaan. Ik heb veel energie, ik weet niet wat me overkomt, heerlijk! Wel bouw ik rustmomenten in, omdat ik anders misschien weer over mijn eigen grenzen heen ga." IvA te Den Bosch deelnemer aan het coachingstraject Van burnout tot Innerlijk Vuur.

"ik durf weer de stationshal door te lopen. Het was heel gek, ik wist dat ik er bang voor zou moeten zijn, maar voelde die angst niet. er gaat een wereld voor mij open." MA te Amsterdam. Deelnemer aan de Fobie & Angst Integrale Therapie (FAITH®).

" Wat zo leuk is, je doet het echt met je hart. Dat maakt het verschil met andere therapeuten en coaches. Dit is een compliment!" RK te Arnhem, deelnemer aan individueel coachingstraject.

" Het is razend knap hoe snel je weet door te dringen tot de kern van het probleem. Daar heb ik een grote bewondering voor. Voor het eerst na 40 jaar heb ik het besef dat ik het echt kan veranderen, dat ik er vanaf kan komen!" FK te Almere, deelnemer aan de Fobie & Angst Integrale Therapie (FAITH®)

" Vorige week kwam ik een collega tegen die mij een maand niet had gesproken. Hij zei: "wat praat je vlot!" Dat was de bevestiging van mijn eigen gevoel dat ik bijna niet meer stotter. GS Eindhoven, deelnemer aan de Fobie & Angst Integrale Therapie (FAITH®) gericht op stotteren.

" Ik heb een heel ontspannen vakantie gehad. We zijn door veel tunnels gereden en het ging allemaal goed. Geen paniekaanvallen meer en vrij van claustrofobische angst. Je hebt me een heel eind op weg geholpen, we hebben een paar hele essentiele punten opgelost." YL Hoofddorp, deelnemer aan de Fobie & Angst Integrale therapie (FAITH®).(2004)

"Gebruik makend van de handvatten die jij me tijdens drie behandelingen hebt geboden, zal ik eerst samen zelf verder gaan op de aangegeven weg. Mocht er desondanks behoefte ontstaan aan voortgezette behandeling, dan zal ik me zeker weer bij jou melden. Voor het moment dank ik je hartelijk voor je deskundige en professionele inzet, waarmee je me echt hielp." BJ te Den Haag, PolyenergetischeTherapie client.

"Ik stuurde mijn zoon naar jou toe. Ik was ten einde raad! Hij had angst- en paniekaanvallen. Hij had geen sociale contacten meer en dreigde zich steeds meer in zich zelf op te sluiten. Met lood in de schoenen ging hij naar jou. Vond het na 2 sessies eigenlijk maar niets. Ik stimuleerde hem om door te gaan en tijdens de 3e sessie kreeg hij inzicht in zichzelf. Bingo! Er heeft daadwerkelijk een verandering plaats gevonden en mijn man en ik zijn er ontzettend blij mee! Het heeft ons heel veel zorgen gebaard, maar nu hebben wij, net als hij, er het volste vertrouwen in dat hij weer een normaal leven kan leiden. Wij zijn je dankbaar!" JV te Almere.
Fobie en Angst Turbo Therapie (FAITH® ).

"23 jaar had ik last van angst om dood te gaan" . Ik ben er helemaal vanaf en dat na 4 sessies EMDR. Ik kan weer genieten van het leven. Ongelooflijk. Heel erg bedankt en ik zal je van harte aanbevelen aan vrienden en kennisen die hulp nodig hebben."
Fobie en Angst Turbo Therapie (FAITH® ).

"Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede hulp. Ik heb vandaag mijn eindcijfers gekregen en ik heb alle onvoldoendes opgehaald. En daarom wou ik je even bedanken." J. B. Arnhem FAITH en neurofeedback

"Ik vind het zo grappig.... je weet dat er iets niet goed zit en dat je er iets aan moet doen, maar je weet niet wat. Dan kom ik bij jou en samen gaan we een proces in.......en dan gaat het ineens een stuk beter!!!!" L.O Wijk bijDuurstede Van Burnout to Innerlijk Vuur

" Ik heb hier zo veel baat bij gehad...... ik zit nu zo lekker in mijn vel......ik had niet gedacht dat dat nog mogelijk was na zoveel jaren vol met klachten." B.H Woerden. Neurofeedback

" Ik durf nu weer de straat op en uit te gaan. Ik sta weer volop in het leven en kan genieten, ga zelfs volgende week voor 5 dagen op vakantie naar een warm land. Dat heb ik jaren niet gekund. Nu zie ik pas hoe ernstig mijn angsklachten waren en hoe zeer ik daardoor werd beperkt." Y de V Utrecht

" Ik schoot al in de stress als er iemand langs mijn huis liep, omdat ik dan bang was dat die aan zou kunnen bellen. Complete paniek. Mijn angst was zo groot dat ik niet meer kon werken en ik als een kasplantje in huis zat. Dat is nu helemaal anders. Ik organiseer weer feestjes, etentjes en werk ook weer freelance. Ik heb mij zelfs ingeschreven voor een leuke opleiding die ik al jaren heb willen doen. Dat vind ik nog wel eng, maar ik doe het toch!" MS Doorn,

"Ik slaap weer goed, ik weet niet wat me overkomt. Wat ziet het leven er toch anders uit als je een goede nachtrust hebt!"
RT Wijk bij Duurstede,