try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Wie ben ik

Mijn naam is Marijke van Dellen.

Als neurofeedbacktrainer, natuurgeneeskundig therapeut en psychologisch therapeut help ik kinderen, jongeren en volwassenen rust, focus en helderheid in het hoofd te krijgen. Je klacht regeert niet meer over je leven, maar je krijgt zelf weer de regie in eigen hand. Je komt blijvend uitzonderlijk lekker in je vel.

Ik gebruik daarbij NeurOptimal® neurofeedbacktraining, neuro-4-coaching en mindsetcoaching.

De volgende opleidingen en ontwikkeltrajecten heb ik doorlopen;

Neuro-energetisch therapeut
Aan de Academie voor Polyenergetische therapie heb ik de 4-jarige HBO opleiding neuro-energetische psychologie en psychofysiologie ( HBO Medische vakken) gedaan.

Gecertificeerd Master Neurofeedbacktrainer
Ik was niet tevreden met de resultaten die mijn cliënten behaalden met alléén therapie. Daarom ben ik verder gaan zoeken naar andere methodes die duidelijk meer en blijvend resultaat geven. Dat heb ik gevonden in neurofeedbacktraining.

In 2005 werd ik gecertificeerd neurofeedbacktrainer door het Zengar Instituut in Canada. In 2007 behaalde ik daar de 'advanced graad' en in 2008 werd ik 'Master Neurofeedbacktrainer.'

Natuurgeneeskundig kinesioloog (Totaal Balans)
De natuurgeneeskunde biedt ook een waardevolle aanvulling. Deze 3-jarige HBO opleiding heeft mij deskundig gemaakt op het gebied van bio-chemie en hersenchemie. De invloed van lichaamseigen stoffen (neurotransmitters en hormonen) op het centrale zenuwstelsel. Belangrijk is natuurlijk vooral de kennis over hoe je de hersenchemie positief kunt beïnvloeden, zodat jij als mens weer beter in je vel komt te zitten.

PNEI-basis
De PNEI houdt zich bezig met psychologie, immunologie, neurologie, sociologie, endocrinologie en de interactie met elkaar. Of simpel gezegd: hoe reageren het zenuwstelsel, de hormonen, het immuunsysteem, ons gedrag, onze emoties en onze omgeving op elkaar. Onze organen en orgaansystemen communiceren voortdurend met elkaar. Dit houdt in dat onze psyche, immuunsysteem, zenuwstelsel en hormoonstelsel continu met elkaar in contact staan. De PNEI heeft tot doel om al de systemen weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Masteropleiding Neurotransmitters
In aanvulling op de PNEI heb ik mij verdiept in de werking van de neurotransmitters en mate name in hoe je disbalans op dit gebied in je brein kunt opheffen. Ik werk hierbij met de vragenlijst van Braverman en een daarop gebaseerd optimalisatie rapport. Op basis daarvan kunnen we samen een uitgekiend lifestyle/voeding/supplementen programma maken.

Synergie

De combinatie van breintraining van NeurOptimal Neurofeedbacktraining met Neuro4Coaching en Mindsetcoaching is ongekend krachtig. Klachten worden aangepakt in de kern van je systeem, je brein en worden daar blijvend opgelost. Om aan te geven hoe krachtig de gecombineerde aanpak is: een aantal topsporters hebben deze aanpak inmiddels ontdekt en zijn met behulp van Neuro4coaching en NeurOptimal neurofeedback (brein)training veel succesvoller geworden in het bereiken van de top. Uit privacy overwegingen kan ik helaas hier geen namen noemen.

Jarenlange ervaring

In 1997 startte ik met mijn eigen praktijk, destijds in Utrecht.
Sinds 2005 ben ik mij voornamelijk gaan richten op neurofeedbacktraining en alles wat met het brein en de gezondheid van het brein te maken heeft. Behalve uit gedegen kennis kan ik ook putten uit een jarenlange praktijkervaring waarin ik honderden mensen uit heel Nederland heb geholpen weer lekker in hun vel te komen.

Mijn passie

Mijn passie en focus in mijn werk ligt op het verbeteren van jouw situatie door het vergroten van de fitness en de gezondheid van jouw brein. Door middel van neurofeedbacktraining, neurotransmitter optimalisatie, gerichte voedingssuplementen en mindsetcoaching. Ik haal na al die jaren nog steeds veel voldoening uit mijn werk, omdat ik zie hoe goed de resultaten zijn van mijn aanpak, ook op langere termijn.