Wie ben ik

profiel leuker en lichter leven

Mijn naam: Marijke van Dellen.

Ook voor mij een leuker en lichter leven door NeurOptimal Braintraining.

Passie, kennis en kunde

Al meer dan 15 jaar werk ik met veel plezier en voldoening met NeurOptimal Braintraining. Ik heb honderden mensen mogen trainen en hun transformatie naar een leuker en lichter leven kunnen volgen. 

Ik ben een ambitieus iemand.  Of het nu gaat om het neerzetten van mijn eigen bedrijf,  het bereiken van een gezond gewicht (-/- 25 en counting) of het overwinnen van een ernstige ziekte.  Ik ga overal vól voor, met resultaat. Ik heb zelf vele uitgebreide opleidingen gevolgd op het gebied van therapie, natuurgeneeskunde, psychosociale- en medische basiskennis en natuurlijke alle NeurOpitmal opleidingen van het Zengar Instituut in Canada. 

Het besef groeide bij mij dat het weten hoe alles zit en moet nog niet het zelfde is als het ook succesvol doen. Daar zit een hardnekkig stukje onvermogen. Uitstelgedrag, vastgezette patronen, (eigen)waarde, angst om er maar een paar te noemen, kunnen flink in de weg zitten. Therapie, coaching, mindfulness, hoe waardevol op zich ook, hebben mij daarin ook niet echt verder geholpen.

Mijn echte doorbraak naar een lichter en leuker leven kwam nadat ik begon met het trainen van mijn brein. Het wonderlijke gebeurde; ik raakte los van oude belemmeringen, werd assertief, kreeg helderheid over mijn doel, focus om te bereiken wat ik wilde bereiken. En dat door het trainen van mijn brein met de geavanceerde breintrainingssoftware van NeurOptimal. 

Ik begon mijn eigen praktijk te ontwikkelen, resulterend in een hoofdvestiging en twee neven vestigingen. Ik kon er gemakkelijk van leven. En zelf ontwikkelde mee als persoon tot op het moment van vandaag. Tijdens al deze processen heb ik zelf de transformerende  kracht van NeurOptimal breintraining optimaal aan den lijve ondervonden. Mijn veerkracht is enorm toegenomen als gevolg van de NeurOptimal trainingen. Waardoor ik gemakkelijk op nieuwe kansen durf en kan inspringen en bij tegenslag snel weer terugveer naar mijn innerlijk evenwicht. 

Inmiddels ben ik de 66 gepasseerd en nog steeds ambitieus. Wel tijd om de bakens te wat verzetten. Mijn grote praktijk met twee vestigingen heb ik verkocht. Ik werk nu vanuit huis of op afspraak op locatie (vanaf vier deelnemers), met mensen, die net als ik, graag iets van hun leven willen maken en daar vol voor gaan.  Mijn bak aan kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke transformatie én op bedrijfsmatig vlak, aangevuld met mijn levenswijsheid kan ik zo optimaal inzetten om anderen te helpen succesvol te zijn. De NeurOptimal breintraining is daarin nog steeds leidend. Maar ook mijn coaching en breinfitnessaanpak werpen hun vruchten hierbij af.

Ik kan niet wachten je te ontmoeten.

Als je wat beter wil begrijpen hoe NeurOptimal voor me heeft gewerkt en waarom ik erg zo graag mee werk, lees dan hier mijn levensverhaal verder. 

Deskundigheid
Tussen 1997 en nu heb ik mij geschoold in verschillende vakgebieden, om goed beslagen ten ijs te kunnen komen. Ik heb een 4-jarige HBO opleiding tot Poly-energetisch therapeut afgerond, een 4-jarige opleiding als natuurgeneeskundig kinesioloog met specialisatie brein-chemie (neurotransmitters en hormonen) en ik ben gecertificeerd Master NeurOptimaltrainer door het Zengar Instituut in Canada. Ook heb ik een opleiding gevolgd tot keramist en een vierjarige opleiding bij een sjamaan van de €˜Four Winds Society. Ik wil mijzelf geen sjamaan noemen, maar ik heb wel veel geleerd van de sjamaanse manier van kijken naar het leven. De opgedane kennis en ervaring bied ik zoveel mogelijk geintegreerd aan, zodat jij als client zowel fysiek, mentaal/emotioneel als ook spiritueel beter in je vel komt te zitten met behulp van mijn aanpak

(Levens)ervaring
Inmiddels heb ik een heel leven achter de rug en hopelijk ook nog een vol en rijk leven voor de boeg. Twee scheidingen verder, vier keer ergens anders opnieuw begonnen, borstkanker overleefd en steeds toegenomen in kracht, creativiteit, ondernemerschap en flexibiliteit om een succes van mijn leven te maken. 

Mijn coaching en begeleiding stoelt dan ook niet alleen op kennis en kunde, maar vooral ook op ervaring en inzicht in hoe het soms gaat in het leven. Ik zoek samen met jou hoe jij daar op een voor jou beste wijze mee om kunt gaan. 

Historie
Voordat ik mijn eigen praktijk startte was ik meer dan 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Ooit begonnen als lerares Nederlands-Engels, daarna via wat verschillende baantjes het personeelsmanagement ingerold. Na afronding van de opleiding HBO personeelsmanagement aan de Hoge school van Haarlem heb ik zo'n 20 jaar diverse functies gehad in dit werkveld. Als hoofd commerciele opleidingen ontwikkelde en gaf ik commercieel gericht trainingen. Ik leidde een afdeling van 14 trainers. In mijn laatste functie op dit gebied was ik personeelsmanager en maakte ik deel uit van het management team van een organisatie van 600 medewerkers. Ondanks mijn succesvolle carrière heb ik mijn baan opgezegd om mijn hart te volgen. Dat was: werken met mensen gericht op ontwikkeling en groei. Van daaruit is alles verder gaan rollen, tot het bedrijf dat ik nu heb.