try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Bijzonder lekker in je vel

De sleutel tot succes en geluk ligt in je brein. Hoe optimaler je brein functioneert, hoe prettiger en succesvoller jij in het leven staat. Hoe makkelijker jij je doelen kunt verwezenlijken. Hoe meer je meer ontspanning ervaart. Hoe gelukkiger je bent in relaties. Hoe lekkerder jij in je vel zit op alle fronten van je leven. Je brein stuurt immers alles aan!?

Hoe merk ik het als mijn brein niet optimaal functioneert?

Kort gezegd: als je brein niet optimaal functioneert zit jij niet lekker in je vel.

Je hebt veel te veel stress, bent gefrustreerd, overspannen, slaapt slecht, je ziet geen perspectief meer, zit tegen een burnout aan of je bent al burnout, je hebt liefdesverdriet, je slaapt niet goed, zit vast in oude patronen, je voelt je beperkt, je relaties lopen stuk, je verliest je baan, je hebt last van verschillende type mensen...... Kortom: de dingen lopen niet zoals je graag zou willen en je voelt je vast zitten in je eigen leven, ervaart onmacht om er uit te stappen. Heel naar voor jou en je omgeving. En als je er niets aan doet gaat het je hele leven beheersen of erger, word je ziek. Dan is de neerwaartse spiraal compleet.

Herken je je in een of meer van deze zaken? Dan kan je brein optimaler werken dan hij nu doet.

Het leven is te kort om langdurig ongelukkig te zijn.
Daarom heb ik mijn programma ontwikkeld dat je helpt weer lekker in je vel te komen. Veel lekkerder dan ooit te voren. En blijvend.

Hoe?
Door je brein naar optimaal functioneren te trainen met NeurOptimal. Een State of the Art breintraining, waarmee je de werking van je brein helpt optimaliseren. Dat vul ik aan met Neuro-4-coaching, het optimaliseren van de hersenchemie. Tot slot kan ook je mindset soms wel een zetje in de goede richting gebruiken. Daarvoor heb ik mindsetcoaching ontwikkeld. Dit alles heb ik samengebracht in een uiterst effectief programma.

Hieronder een greep van de resultaten die de deelnemers na deelname aan mijn programma melden:

+ gemakkelijk veel meer aan kunnen
+ beweging brengen in wat vast zit
+ dingen nu voor elkaar krijgen waar ze steeds rondjes in draaiden
+ doelen met gemak bereiken doordat hun innerlijke beperkingen verdwijnen
+ innerlijke vrede ervaren
+ meer empathie
+ rust en helderheid in je hoofd ervaren
+ frustraties loslaten
+ relaties beter onderhouden
+ goede keuzes voor zichzelf maken
+ gezond slapen
+ persoonlijk groeien
+ spiritueel groeien
+ goed kunnen focussen
+ veel beter prioriteiten kunnen stellen

Natuurlijk hoeft niet alles op jou van toepassing te zijn. Al heb je maar één ding dat je hier herkent, dan is het al de moeite waard om (een deel van) mijn programma met NeurOptimal trainingen te volgen.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, het kan echt. Als je maar de juiste dingen doet. Mijn praktijk bestaat inmiddels 20 jaar, ik werk met deze, zich steeds vernieuwende technologie, al 13 jaar. Met veel uitzonderlijke, life-changing resultaten. Lees daar hier meer over: http://www.insight-online.nl/node/71

Met al die jaren van ervaring en alle opgedane kennis help ik ook jou bijzonder lekker in je vel te komen.

Het bijzonder lekker in je vel Programma bestaat uit de volgende modules

Programma Module I: Inzicht Tijdens deze module krijg je inzicht in een heel belangrijk zaak, nl. de fitness van jouw brein. Zowel de elektrische activiteit van je brein (hersengolven) als ook de chemische staat (neurotransmitters) screenen we. Het niet optimaal functioneren van (één van) beide is een belangrijke onderliggende verklaring voor jouw klachten en het niet lekker in je vel zitten. Uiteraard blijft het in deze module niet bij inzicht, maar doen ook de eerste NeurOptimal trainingen en geef ik adviezen die je helpen de hersenchemie weer in balans te krijgen. De duur van deze module is drie weken met 1x per week een consult.

Programma Module I + II: Inzicht & Herstel . Zoals in Module I, met daarbij een reset van je body- en mindset. Belangrijke werkwijze is hier de Neuroptimal Neurofeedback (brein)training, die de verandering van je body- en mindset optimaal ondersteunt. Tweede belangrijke werkwijze in deze module is de Neuro-4-coaching, het optimaliseren van de neurotransmitters . De derde belangrijke werkwijze is de mindset-coaching. We kijken naar welke diepgewortelde overtuigingen ten aanzien wie je bent en waar je naar toe gaat jou helpen of belemmeren. En buigen de belemmerende overtuigingen om naar helpende. Na afloop van deze module voel je je al veel beter in je vel. Alles wordt rustiger, je gaat beter slapen, er komt helderheid en innerlijke vrede in je leven en je kunt makkelijker keuzes maken en voor jezelf opkomen. De duur van deze module is negen weken met 1x per week een consult inclusief een NeurOptimal training.

Module I, Module II + Module III: Inzicht, herstel & consolidatie. Zoals in I en II + consolidatie. Daarin kijken we samen naar wat nog niet is opgelost. Daar werken we aan door middel van neuro-4-coaching en de NeurOptimal(brein) training en mindset coaching, zodat na afloop niets je meer in de weg staat om blijvend goed in je vel te komen. Jouw overtuigingen en mindset met betrekking tot jezelf en je plek in deze wereld, maar ook niet opgeloste nare ervaringen uit het verleden worden in deze fase onder de loep genomen en voor zover mogelijk opgelost. De duur van deze fase is twaalf weken, 1x per week een consult inclusief NeurOptimal training.

Module IV: Nazorg We spreken af contact te onderhouden en een vinger aan de pols. De nazorgfase duurt 6 weken. De intensiteit van het nazorg traject spreken we af tijdens de evaluatie van de voorgaande twee fases. Dat kan variëren afhankelijk van de uitkomsten fase één en twee en de evaluatie daarvan.

In alle modules werk ik met NeurOptimal Neurofeedback (brein) training, Neuro-4-coaching en Mindset Coaching.