try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
insight-online.nl

Train je brein - verander je leven

Waar gebeurde verhalen van cliënten uit mijn praktijk

Anneke
Anneke zat helemaal niet lekker in haar vel. Ze was ontevreden over haar leven en relatie met een samengesteld gezin, leefde met vele angsten (zo durfde zij bijvoorbeeld niet te tanken), had een enorm minderwaardigheids complex en was zo onzeker dat zij last van van een tremor. Zij trilde op de meest ongelegen momenten: tijdens een etentje (soep eten was er niet bij) op een receptie )kopje koffie halen? Nou, maar even niet). Daaronder zat ook nog een heel groot jeugdtrauma dat onvoldoende was verwerkt. Zij wilde heel graag een eigen pedicurepraktijk starten, maar durfde niet naar de opleiding en met die trillende handen is het ook erg lastig om nagels te knippen.

Lees hier verder over hoe NeurOptimal het verschil maakte in het leven van Anneke http://www.insight-online.nl/node/72

Elly
Toen Elly voor het eerst bij mij kwam was zij een wrak. Er is echt geen ander woord voor. Zij had net een borstkanker traject achter de rug, was fysiek uitgeput, mentaal emotioneel niet in staat om positief te denken. Ze wist niet wat ze wilde en had een enkel zicht op wat ze nog zo kunnen. Ze was een alleen staande moeder, met twee kinderen die speciale zorg nodig hadden. Zij was vlak voor haar ziekte uit een geweldadige relatie gestapt, met alle sores van dien. Had geen werk (was verpleegkundige van oorsprong) en kon zich helemaal niet voorstellen dat ze dat ooit nog zou kunnen en er de energie voor zou kunnen opbrengen.

We zijn gestart met NeurOptimal Neurofeedback trainingen en de neuro-4-coaching. Lees hier meer over hoe NeurOptimal het leven van Elly positief veranderde: http://www.insight-online.nl/node/73

Erik
Toen Erik voor het eerst bij mij kwam sliep hij slecht en wist hij zich met zichzelf geen raad. Hij was net genezen verklaard van kanker, zijn baan in de financiële sector was hij kwijt geraakt, hij had geen werk meer en geen energie. Zijn relatie was stuk gelopen doordat hij zich volkomen afhankelijk van zijn vriendin opstelde. De relatie met zijn ouders was lastig. Hij verweet hen dat ze te veel druk hadden uitgeoefend om maar maatschappelijk succesvol te zijn en te presteren.

We zijn gestart met een serie NeurOptimal trainingen en de neuro-4-coaching. Een bijzonder maatwerktraject, zoals bij al mijn cliënten het geval is. Na ongeveer 8 trainingen ( 1x per week) begon hij zich beter te voelen. Hij startte met een opleiding..
Lees hier meer over de positieve ontwikkeling van Erik http://www.insight-online.nl/node/74

Lees hier nog meer testimonials van blije cliënten http://www.insight-online.nl/node/42